Se våran Maskinpark

TipP och kranbilar

Vi har en tridembil  med tipp/krok och kran på, med tillhörande maskinflak, dumperflak och lemmflak.

 

Vi har även en 2 axl tipp kärra med lemmar och en 3axl dumperkärra som vi främst utför grustransporter i Varberg med omnejd.

 

Vi har även en styck tipp/kranbil med sidolämmar och tillhörande kranskopa, pallgafflar och gripklo, samt en basker för utställning. Räckvidd på kranarna är 17,2 meter och en lyftkapacitet på 600 kg längst ut.

SpecialTRANSPORTER

Vi har 2 stycken långtrailers som är 17,5 meter långa. Dom är 13 meter långa på lågbordet och är 90 cm hög. Gods på lågbordet kan vara 3,60 meter högt. Klacken är 4,5 meter lång.

 

Vi har också 2 stycken öppna raka 13,60 m trailers med en inlastningshöjd på ca 1,50 m.

 

 Vi levererar och hämtar i hela Sverige, tack vare vårat breda kontaktnät så löser vi även transporter utanför Sveriges gränser.Vi klarar av allt från betongelement till maskiner, traktorer av olika slag, samt takstolar och båtar m.m.Ingenting är omöjligt!

Inrikestransporter

Vi har två stycken dragbilar som utför transporter mellan Göteborg och Stockholm, detta görs för DSV Road. Vi har 1 styck 13,60 trailer som vi kör en hel del blandat stycke gods med, som går i egen regi.

Dragbilstransporter

Vi har sex stycken dragbilar som vi utför alla typer av trailertransporter med för ett flertal olika uppdragsgivare. Exempelvis betong, stål, fisk och pallgods samt mycket därtill.

Returbilar

Dessa två återvinningsbilar utför transporter genom Mantum, för Returpack i Norrköping.

 

Vi tömmer de svenska handlarna på aluminiumburkar och petflaskor. Med start i Varberg varje dag rullar söderbilen bort mot Smålandstenar och sedan ner mot Våxtorp, Skummeslövstrand för att därefter gå upp igen via Halmstad och Falkenberg. Sedan töms bilen på centrallagret. Norrbilen startar också varje dag i Varberg för att sedan påbörja tömning i bla Borås, Skene Svenljunga och Ullared.

vw caddy

Den här bilen kan vi leverera de mindre paketen med.